Zatte mensen worden verdeeld in 4 categorieën

2019 Zat
Lifestyle
Fit & health
01-12-2019 12:37
Geschreven door Dieter Blarinckx
Comment

De feestdagen staan weer voor de deur, dat wil zeggen dat de champagne en andere alcoholische dranken weer rijkelijk zullen vloeien. Reken er dus maar op dat je sowieso enkele zatte avonden (of zelfs dagen?) voor de boeg hebt. De University of Missouri heeft nu in een recent onderzoek aangetoond dat dronken mensen in vier categorieën verdeeld kunnen worden.

De vier categorieën hebben de fantastische namen Ernest Hemmingway, Mary Poppins, De Nutty Professor en Mr. Hyde gekregen. Het merendeel van de zatte mensen valt binnen de eerste categorie, de Ernest Hemmingway. Deze categorie verandert niet veel als ze zat zijn. Ze gedragen zich bijna hetzelfde als wanneer ze nuchter zijn.

Hierna volgt de Mary Poppins. De Mary Poppins is de hele avond aan het kletsen, socializen en flirten. Ze maakt ook altijd nieuwe vrienden tijdens het uitgaan.

Mr. Hyde daarentegen is de persoon die agressief en boos wordt. Tot slot hebben we ook nog de Nutty Professors. Normaal zijn ze zeer verlegen en ingetogen, maar dankzij de alcohol komt het feestbeest in hen los.

Wie ben jij? :D