Zac Efron verkoopt huis: "Hij wil naar Australië verhuizen voor de liefde"

2020 Zac Efron Instagram
Entertainment
Celebs
11-01-2021 06:37
Geschreven door Christophe Moons
Comment

Zac Efron vertoefde het voorbije jaar vooral in Australië voor de opnames van 'Gold', maar lijkt er nu ook z'n hart te hebben verloren. Niet alleen aan het land, maar ook aan het model Vanessa Valladares.

De twee leerden elkaar afgelopen zomer kennen in beachbar Byron Bay General Store & Cafe waar Vanessa als serveerster werkte. "De vonk sloeg meteen over en de twee zijn nog steeds smoorverliefd", weet een bron. "Ze zouden zelfs aan trouwen denken."

Of het al meteen zo'n vaart zal lopen, valt nog af te wachten, maar de acteur zou het wel oprecht ernstig menen met Vanessa. Zo maakt hij plannen om (definitief?) te verhuizen naar Australië. De 33-jarige ster heeft volgens insiders zijn huis in Los Angeles, waar hij sinds 2013 woont, te koop gezet. Zo gaat hij alvast een stap verder dan in augustus vorig jaar toen hij ook al plannen had om te verhuizen.

Interesse? De mansion telt vijf slaap- en badkamers, een fitness, media kamer, game kamer, wijnkelder en een aparte ruimte voor gasten. Vraagprijs: 4,9 miljoen euro. Zelf betaalde Zac er indertijd 3,2 miljoen euro voor.