'Yu-Gi-Oh! Legacy of the Duelist' komt deze zomer naar de Switch

Legacy Of The Duelist Link Evolution
Technology
Games
31-05-2019 23:37
Geschreven door Nico De Greef
Comment

Spellenfabrikant Konami heeft bekendgemaakt dat hun nieuwe simulator Yu-Gi-Oh! Legacy of the Duelist: Link Evolution deze zomer zal worden uitgebracht op de Nintendo Switch. De game kwam eerder dit jaar al uit op het Nintendo-platform in Japan en krijgt binnenkort ook een release in het Westen.

Net zoals in de originele game uit 2015, kunnen spelers ook in het nieuwe Legacy of the Duelist: Link Evolution weer hun eigen deck bouwen en het opnemen tegen de meest legendarische duellisten uit de wereld van Yu-Gi-Oh! of online tegen vrienden spelen. Spelers kunnen bovendien uit meer dan 9000 unieke kaarten kiezen waarmee ze een eigen deck kunnen bouwen, het meeste ooit in een Yu-Gi-Oh! videogame.

Nieuw in het spel is de toevoeging van een aantal nieuwe speelbare karakters en de komst van Link-monsters, een nieuw monstertype en nieuwe summoning method die niet alleen de manier verandert waarop ervaren duellisten hun kaarten spelen, maar ze ook laat nadenken wáár ze hun kaarten spelen.

Yu-Gi-Oh! Legacy of the Duelist: Link Evolution bevat alle downloadbare content die werd uitgebracht voor de originele Yu-Gi-Oh! Legacy of the Duelist en komt vanaf 20 augustus exclusief naar de Nintendo Switch. Fans die een fysieke kopie van de game in huis halen, krijgen er bovendien nog een leuke extra bovenop in de vorm van drie promokaarten (Micro Coder, Cynet Codec en Progleo).

© Konami