'Yu-Gi-Oh! Duel Links' meer dan 100 miljoen keer gedownload

Duel Links
Technology
Games
31-10-2019 20:58
Geschreven door Nico De Greef
Comment

De populaire mobiele card game 'Yu-Gi-Oh! Duel Links' heeft een indrukwekkende mijlpaal te pakken. Het spel werd op 3 jaar tijd maar liefst méér dan 100 miljoen keer gedownload, laat spellenmaker Konami weten. De game treedt daarmee in de voetsporen van onder meer Pokémon Go en Call of Duty: Mobile.

Om de mijlpaal te vieren lanceert 'Yu-Gi-Oh! Duel Links' een campagne die tal van gifts uitdeelt aan spelers. Iedereen die inlogt tijdens de zogenoemde 'appreciation campaign' krijgt card sleeves en een game mat die speciaal werden ontworpen door niemand minder dan de schepper van 'Yu-Gi-Oh!': Kazuki Takahashi.

Spelers die zeven opeenvolgende dagen inloggen tijdens de campagne, die overigens nog tot en met 11 januari 2020 loopt, krijgen er nog eens 1000 gratis Gems en 5 UR/SR tickets bovenop die ze kunnen inruilen voor zeldzame speelkaarten in de card shop.

'Yu-Gi-Oh! Duel Links' is een gratis smartphonespel dat gebaseerd is op de gelijknamige Yu-Gi-Oh! Trading Card Game en laat spelers toe om een eigen deck samen te stellen uit een collectie van meer dan 700 beschikbare kaarten waaronder monsters, traps en spells met als doel om als eerste de levenspunten van de tegenstander naar beneden te halen.