YouTuber Kastiop teruggevonden

2020 Kastiop
Entertainment
YouTubers
31-10-2020 15:49
Geschreven door Simon Smetryns
Comment

Gisteren brachten we het bericht dat we met TAGMAG in deze nieuwe lockdown voor 95% aan positief nieuws zouden brengen, en dat we zo onze lezers en kijkers vooral willen motiveren en inspireren. De non-stop negatieve berichtgeving in het nieuws brengt ons in een negatieve spiraal en kan er voor zorgen dat jongeren depressies raken en donkere gedachten krijgen.

Helaas hebben we vandaag heel droevig nieuws dat we toch moeten delen. De 22-jarige Kacper Przybylski, ook gekend als YouTuber Kastiop, is vandaag dood teruggevonden. Kacper was vorige week vrijdag als vermist opgegeven bij de politie en men ging meteen op zoek. Zijn lichaam is teruggevonden in het kanaal bij het Nederlandse dorpje Stein, vlak bij de grens.

Kacper was een vriend van TAGMAG, zo was hij te zien in onze reeksen The Express en The Maze. We hielden van zijn energie en enthousiasme. Hij was een zalige kerel om rondom ons te hebben. We gaan hem heel erg missen. We wensen zijn familie en vrienden heel veel sterkte toe.

Zit je na dit bericht met vragen of heb je nood aan een gesprek, dan kan je terecht bij de Zelfmoordlijn op het nummer 1813. Ook kan je terecht bij WatWat of Awel.