YouTuber Dylan Haegens brengt tostiletter op de markt

2020 Tostiletter
Lifestyle
Food
06-11-2020 13:00
Geschreven door Karen Luiken
Comment

De traditionele chocoladeletter kent talloze vormen, smaken en kleuren. Kaasletters kennen we inmiddels ook. Maar tostiletters? Die zijn nieuw voor ons. YouTube-icoon Dylan Haegens vond dat er wat dat betreft een gat in de markt zat en besloot een samenwerking aan te gaan met Jamin.

Er bestaan letters met de smaak van karamel-zeezout, er bestaan letters met advocaat en er bestaan zelfs varianten met bladgoud. Kan het niet gekker? Dylan Haegens vindt van wel. Hij ontwikkelde samen met snoepwinkel Jamin de meest uitgesproken letter van dit jaar, de tostiletter!

Dylan heeft een grote voorliefde voor tosti’s en deelde zijn opmerkelijke idee met zijn bijna 2 miljoen volgers. De enthousiaste reacties stroomden in rap tempo binnen. En nu heeft dat alles dus geleid tot de ontwikkeling van een echte tostiletter, bestaande uit een laagje geroosterd brood, een flinke plak ham en een extra dikke laag smeuïge kaas.

Op de vraag of de tosti ook echt naar tosti zou moeten smaken, reageert Dylan: "Bij het ontwikkelen van de letter hebben we van alles uitgeprobeerd, maar kaas in combinatie met chocolade bleek geen succes. Daarom hebben we gekozen voor romige witte chocolade en roze ruby chocolade. Iedere letter is volledig met de hand gemaakt. Duizenden letters produceren was daarom een hele klus. Maar het is gelukt!"