You love tie dye? Dan ga je dit nieuws van Levi's leuk vinden!

2020 Levis
Lifestyle
Fashion
28-08-2020 09:00
Geschreven door Karen Luiken
Comment

De tie dye is tegenwoordig niet meer uit het modebeeld weg te denken. De eeuwenoude techniek wordt gezien als een hoogtepunt van vakmanschap en een ideale ontwerpmanier om jouw favoriete denimitems te pimpen. Je kunt natuurlijk zelf in de weer gaan met verf en stoffen, maar je kunt het ook laten doen. Bij de Levi’s-store in Brussels Dock of de Meir in Antwerpenbijvoorbeeld. Daar kunnen fans hun geliefde kledingstuk sinds kort binnenbrengen om te laten pimpen met nieuwe tie dye-ontwerpen.

Tie dye werd in de jaren zeventig enorm populair en maakt nu een keiharde comeback. Mede dankzij Levi’s. Als onderdeel van het Repair.Reimagine.Recycle-platform heeft het kledingmerk samen met Blue Print Amsterdam twee verschillende limited edition indigo tie dye-stoffen geproduceerd. Een daarvan is met de vingers gevormd, de ander is gemaakt door de stof te plooien en vouwen. Welke je ook kiest, ze staan allebei supertof op je favoriete jasje, jeans, of t-shirt.

De stoffen kunnen in de Levi’s-vestigingen van Brussels Dock en de Meir in Antwerpen door in-house getrainde tailors op vrijwel alle kledingstukken worden genaaid. Bijvoorbeeld op de kraag, manchetten of achterzijde van een jasje. Maar ook als patches op spijkerbroeken. Check onderstaande afbeeldingen voor een beetje inspiratie.