Yes! Er komt eindelijk een nieuwe Sims!

2020 Sims4
Technology
Games
21-04-2020 16:39
Geschreven door Dieter Blarinckx
Comment

De populaire game, De Sims, bestaat dit jaar 20 jaar! En dat willen ze groots vieren, met een nieuwe versie van de game!

In het spel kruip je als het ware in de huid van enkele virtuele personages, die deel uitmaken van een normale samenleving. Het is aan jou om je eigen personages een identiteit te geven en hen te helpen bij hun ontwikkeling zodat ze kunnen deelnemen aan het normale leven binnen de maatschappij. Met cheat codes kan je ze de zotste dingen laten doen en zelfs vermoorden (we've all been there).

De Sims 4, de laatste versie van de game, dateert al van 2014. Hoog tijd dus voor een update! Al wil de CEO van het Amerikaanse computerspelbedrijf Electronic Arts hier helaas nog maar weinig over kwijt. Er is helaas nog geen officiële releasedatum bekendgemaakt, maar die zou niet zo lang meer op zich laten wachten, als we de fans mogen geloven.

Wél is er al geweten dat de nieuwe game een online-functie zou hebben, zodat je met meerdere personen online in hetzelfde huishouden en dorp kan gamen. Daarnaast zou je ook met een auto kunnen rijden in je dorp!

Stay tuned!