Yeeey! Opnames nieuw seizoen 'Emily in Paris' van start

2020 Emily In Paris
Entertainment
TV / streaming
03-05-2021 19:39
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Oui oui, ‘Emily in Paris’ komt naar je toe. Na een klapper van een eerste seizoen kon een tweede seizoen natuurlijk niet uitblijven. In november hoorden we dat er een vervolg zou komen. Nu, een half jaartje later, zijn de opnames van start gegaan. Dat maakt Netflix bekend via een filmpje op de socials.

“Ik heb heel spannend nieuws voor jullie”, zegt hoofdrolspeelster Lily Collins in de video. Waarna haar bff Mindy aanvult: “We zijn terug, terug, terug, terug.” En ook Julien is van de partij: “Ik kan niet wachten om weer met iedereen op de set te zijn.”

Het is nog een raadsel wanneer het tweede seizoen op Netflix zal verschijnen. Wat we wel al weten, is dat Emily gewoon weer in Parijs zal vertoeven. Haar fictieve baas Sylvie Grateau schreef een paar maanden geleden namelijk het volgende in een brief, bedoeld als aankondiging van het vervolg: “We schrijven u om u helaas te moeten informeren dat Emily Cooper voor een langere periode in Parijs zal moeten blijven. Ondanks haar overmoedige manier van doen en haar gebrek aan eerdere ervaring in de marketing van luxegoederen, was ze er in haar korte tijd bij Savoir toch in geslaagd om enkele van onze moeilijk te imponeren klanten te charmeren. Haar resultaten zijn indrukwekkend.”