Worstelaar John Cena presenteert Nickelodeon Kids' Choice Awards 2017

2017 John Cena Nickelodeon Kids Choice Awards
Entertainment
TV / streaming
25-01-2017 12:25
Geschreven door Geoffrey Roose
Comment

Tromgeroffel... De Nickelodeon Kids' Choice Awards wordt dit jaar gepresenteerd door niemand minder dan WWE worstel-superster, acteur en televisiepresentator John Cena.

De Kids' Choice Awards is dé awardshow waar kinderen centraal staan en waarin hun helden op film-, muziek- en televisiegebied geëerd worden... En geslimed natuurlijk! De Kids' Choice Awards zit ook in 2017 vol internationale en Nederlandse sterren en is op zondag 12 maart om 19u00 te zien op Viacom-zender Nickelodeon.

John Cena ken niet wachten: "De Nickelodeon Kids' Choice Awards is het allergrootste feest voor kinderen, ik heb er zoveel zin in en voel me vereerd dat ik de show dit jaar mag presenteren. Ik heb veel grote verrassingen in petto dus kom maar op met dat slime!"

Stem op je favorieten

Kinderen zijn de baas bij de Kids' Choice Awards en mogen vanaf volgende week via de Nickelodeon-website en social media stemmen op hun favorieten in verschillende categorieën. Ook zijn er dit jaar meer Nederlandse categorieën en genomineerden dan ooit en kan er o.a. gestemd worden voor Favoriete ster: Nederland, Favoriete tv-serie: Nederland en België en Favoriete vlogger: Nederland en België. Komende week maakt Nickelodeon de nominaties bekend.

Race naar de KCA's

In de weken voor de uitreiking barst de strijd op Nickelodeon los als nooit tevoren met Race naar de KCA’s. De Nederlandse en nieuwe Vlaamse Nickelodeon-host nemen het tegen elkaar op in een spannende race vol vette en grappige challenges om de locatie van de Kids’ Choice Awardshow in Nederland of België te achterhalen. Gelukkig krijgen ze hierbij hulp van vele genomineerden. Volg de strijd vanaf 12 februari elke zondag om 19u00 bij Nickelodeon.