Wordt Rihanna het volgende lid van de miljardairsclub?

2019 Rihanna
Entertainment
Celebs
01-08-2020 08:00
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Het zou zomaar eens kunnen zijn dat Rihanna zich binnenkort aansluit bij de miljardairsclub. Ze heeft een slimme zet gedaan door jaren geleden de muziek in de wacht te zetten en de mode- en schoonheidswereld te betreden. Het resultaat? Een behoorlijke rits aan ondernemingen, die stiekem steeds meer geld op beginnen te leveren.

Vraag ons niet hoe, maar RiRi blijft bedrijven uit de grond stampen. Haar laatste aanwinst is Fenty Skin, die haar binnen de kortste keren miljardair zou kunnen maken. “De lancering van Fenty Skin zou het persoonlijke vermogen van Rihanna gemakkelijk voorbij de miljardairstatus kunnen duwen”, zegt Pauline Rigby van Forbes tegen Metro UK.

Rihanna’s bestaande onderneming Fenty Beauty wordt naar verluidt geschat op 3 miljard dollar. “Dit merk heeft een fenomenaal succes gekend en met dit in gedachten is er weinig reden om te betwijfelen of het nieuwe merk Fenty Skin niet snel zal volgen en een jaarlijkse omzet van 500 miljoen dollar en een vergelijkbare marktwaarde van ten minste 3 miljard dollar zal behalen”, vervolgt Pauline.

Het geschatte persoonlijke vermogen van Rihanna wordt nu geschat op 600 miljoen dollar, maar zal door Fenty Skin zeer waarschijnlijk snel oplopen. Met andere woorden: RiRi komt steeds dichterbij de miljardairsclub.