'Wonder Woman 1984' opnieuw uitgesteld

2020 Wonder Woman
News
Coronavirus
12-09-2020 07:00
Geschreven door Karen Luiken
Comment

‘Wonder Woman 1984’ is opnieuw uitgesteld door Warner Bros. In plaats van de geplande 2 oktober verschijnt de superheldenfilm nu op 25 december in de bioscoop. Dat het coronavirus daar de reden van is, zal je waarschijnlijk niet verbazen.

Warner Bros. nam onlangs een risico door ‘Tenet’ op het grote scherm uit te brengen. Het was daarmee de eerste grote kaskraker die debuteerde sinds de bioscopen in maart sloten vanwege de pandemie. Volgens insiders wilde de studio de kaartverkoop afwachten voor er een beslissing over ‘Wonder Woman’ werd gemaakt.

Dat besluit is nu dus duidelijk. De release wordt tweeënhalve maand uitgesteld. “We zijn erg trots op de film en kijken ernaar uit om deze tijdens de feestdagen aan het publiek te presenteren”, zegt Toby Emmerich, voorzitter van Warner Bros. Regisseur Patty Jenkins voegt daar het volgende aan toe: “Omdat ik weet hoe belangrijk het is om deze film op een groot scherm te brengen zodat we samen kunnen kijken, hoop ik dat jullie het niet erg vinden om nog even te wachten.”