2018 Willow Smith
Entertainment
Celebs

Willow Smith vertelt over zware periode in haar leven

15-05-2018 08:31
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Willow Smith heeft een schokkende onthulling gedaan. In de Facebook Watch talkshow ‘Red Table Talk’ vertelt ze dat ze in 2010 geprobeerd heeft haar polsen door te snijden.

Willow kreeg depressieve gevoelens toen ze haar liedje ‘Whip My Hair’ uitbracht, zo meldt People Magazine. “Nadat dat nummer uitkwam, belandde ik in een zwart gat en wist ik als 10-jarige niet goed meer hoe ik met mezelf om moest gaan. Wie ben ik? Heb ik een doel? Kan ik ook nog iets anders doen dan dit? Na de promotietour moest ik mijn album afmaken, maar daar had ik helemaal geen zin meer in. Ik luisterde toen veel naar zware muziek en zoog mezelf helemaal naar beneden. Toen begon ik mezelf te snijden.”

Willow vertelde het verhaal tegen haar eigen moeder Jada, die de ‘Red Table Talk’ presenteert. Ze schrok zich kapot, ze wist van niks. “Ik praat er nooit over omdat het een hele rare en moeilijke periode in mijn leven was. Maar je moet jezelf daaruit omhoog trekken en dat heb ik gedaan”, aldus Willow, waar het inmiddels weer stukken beter mee gaat. 

Zit je ook met vragen rond zelfdoding, contacteer Awel, 102 of de zelfmoordlijn op 1813.