Wil jij een rol in de nieuwe clip van Lil Kleine? Dat kan!

2019 Lil Kleine Blijven
Entertainment
Music
09-11-2019 06:00
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Lil Kleine heeft iets leuks voor al zijn fans. Hij bracht gisteren in samenwerking met Samsung een bijzondere nieuwe clip uit waar iedereen in kan meespelen. Ook jij dus. Heb jij er altijd al van gedroomd om samen met Lil Kleine in een video te schitteren? Dit is je kans.

In de video van zijn nieuwe single 'Blijven' is te zien hoe Lil Kleine in een achtervolging probeert te ontkomen aan een groep gangsters. Aan fans de taak om de handlanger van de rapper te spelen. Hoe dat moet? Door een eigen unieke en persoonlijke versie van de video te maken op een speciale website. Je kunt de gepersonaliseerde clip vervolgens zelf delen via social media.

Lil Kleine licht toe: “Alles wat ik uitbreng moet next level zijn. Altijd beter, sicker of innovatiever. Het moet op zichzelf staan en niet te vergelijken zijn met wat anderen doen. Natuurlijk vind ik het vet dat ik samen met Samsung die visie heb kunnen doortrekken naar een videoclip, of eigenlijk: dé videoclip. En dat ik m'n fans door middel van deze technologie onderdeel kan laten zijn van dit project - mijn muziek maakt het af.”

Klik hier voor meer info! Of klik hieronder op play om de originele videoclip te zien.