Wielerbelofte Remco Evenepoel stelt nieuwe ZEB-collectie voor

2020 Remco Evenepoel
Lifestyle
Fashion
05-09-2020 12:12
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Na een vreselijke val in Lombardije doet Remco Evenepoel er alles aan om zo snel mogelijk te kunnen herstellen. De tijd heeft even stilgestaan, maar dat betekent niet dat de wielerbelofte niks heeft gedaan. Terwijl hij druk bezig was met zijn herstel werkte hij ook keihard aan zijn tweede collectie bij ZEB.

1703 is het nummer dat je regelmatig terug gaat zien in de kledinglijn van Remco. Dit nummer is de postcode van zijn woonplaats Schepdaal en is prominent aanwezig op zijn shirts en truien. Het logo wordt gecombineerd met een strak design en grafische toetsen. Zo zien we verschillende lijnenspelen, die verwijzen naar wielersymbolen zoals fietsspaken of hellingen.

De felgekleurde leiderstruien zullen dit seizoen plaats maken voor sterke winterkleuren. Kaki groen, electric blue en trendy aardetinten rijden op kop in het najaar. Dit in combinatie met de strakke designs en kwaliteitsvolle stoffen maakt deze R.EV 1703 collectie nu al onze topfavoriet.

De supporterscollectie telt vooral shirts en sweatshirts, maar heeft ook nog enkele sportieve eyecatchers toegevoegd aan zijn palmarès. Zoals de broek met fluoriserende binnenkant en twee lichte sportgilets. Enkele dikke knipogen naar het wielerjagon en Remco’s leven maken het plaatje af. Denk aan ‘Bidon Collé’, ‘En Danseuse’ en de all time favorite ‘Life’s a Time Trial’.

De collectie is vanaf vandaag beschikbaar in alle ZEB-winkels en op zeb.be.