Wie wordt hét nieuwe dj-talent van MNM?

2019 Mnm
Lifestyle
Things to do
07-08-2019 19:17
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Wie treedt in de voetsporen van DJ Nobels, Freaquency, DJ Snes, Sample, Avalonn, 5NAPBACK, Spynex en Merlo? Zes talenten maken kans. MNM gaat voor het negende jaar op rij met ‘MNM Start To DJ’ op zoek naar de strafste jonge dj van het moment en heeft zes kandidaten geselecteerd.

Tijdens de finaleweek van 12 tot en met 15 augustus barst de muzikale strijd los. Vanuit Ipanema bij Versuz in Hasselt draaien de zes talenten er op los om de felbegeerde titel ‘Start To DJ 2019’ in de wacht te slepen. Wil jij de wedstrijd op de voet volgen? Dat kan via de MNM-app.

De prijs
Op 15 augustus wordt de grote winnaar bekendgemaakt. Diegene krijgt een jaar lang een eigen radioshow op MNM, mag draaien in het voorprogramma van Dimitri Vegas & Like Mike op Amsterdam Dance Event én krijgt de kans om aan een eigen single te werken met het team van Generation Smash, het label van Dimitri Vegas.

De kandidaten
In de afgelopen dagen werden Arthur Van Schandevijl (Arthur Lewis) uit Sint-Lievens-Houtem, Ellen Degrande (DJ Ellyts) uit Torhout, Manu Van Aalst (Manuals) uit Boom en Tijl Iterbeek (TWALLIE) uit Dilbeek al aan het publiek voorgesteld. Vandaag was het de beurt aan de laatste twee finalisten: Jean Sauveur Ndizeye (DJ Creator) uit Ronse en Matteo De Bevere (MTWO) uit Herentals.

De finale
De skills van deze dj’s hoor je van maandag 12 augustus tot en met donderdag 15 augustus van 16.00 tot 18.00 uur en van 20.00 tot 23.00 uur op MNM en in de MNM-app. De finale vindt donderdag 15 augustus van 18.00 tot 21.00 uur plaats op MNM, live vanuit Ipanema bij Versuz in Hasselt.