Whut? Lesley had ook seks met déze EOTB-deelnemers

Lesley
Entertainment
Celebs
09-06-2021 09:14
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Nog voor het nieuwe seizoen van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ van start ging, beloofde Lesley al de nieuwe Harrie Snijders te worden. Daar is ze met de vele bedpartners die ze in het programma heeft gehad, met vlag en wimpel in geslaagd. De brunette had seks met Dusty, Keanue én Hugo. Althans, dat zijn de heren waar we haar open en bloot mee hebben gezien. Het schijnt dat ze zonder camera’s met nóg twee andere mannen het bed heeft gedeeld: Jeffrey en Danny.

Jeffrey heeft slechts één dag van het EOTB-avontuur mogen genieten. Hij kwam als laatste ex het strand op gewandeld en besloot diezelfde avond meteen wat speeksel uit te wisselen met Lesley. Wat er de ochtend daarna is gebeurd, is nooit op beeld vastgelegd, maar gelukkig weet Lesley ons in een video van RUMAG meer te vertellen. “We werden ’s ochtends wakker en toen was ik heel geil. Hij moest heel snel naar het vliegveld omdat hij eerder weg moest, en toen dacht ik: ‘Nou, ja...’.”

Verder blijkt Lesley ook nog seks te hebben gehad met Danny. Niet tijdens de opnames van het programma, maar bij thuiskomst. Al is er één persoon die dat niet toe wil geven. “Ik heb seks gehad met Danny, maar hij ontkent dat”, zegt Lesley. “Hij heeft aan mij gevraagd of ik het geheim wilde houden, omdat hij toen bezig was met Gullusen. Ik wilde hem niet snitchen, maar uiteindelijk is het niks geworden tussen hen. Toen had ik geen reden meer om het geheim te houden. Hij schaamt zich er heel erg voor en heeft spijt.”