Whut?! Eerste aflevering 'Bridgerton' verklapt wie Lady Whistledown is

Bridgerton Penelope Feather 1613908276
Entertainment
TV / streaming
22-02-2021 14:35
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Voor iedereen die dacht dat je tot de allerlaatste seconde van de allerlaatste aflevering van ‘Bridgerton’ moet wachten tot je weet wie Lady Whistledown is: think again. Volgens Nicola Coughlan, de actrice die Penelope Featherington speelt, wordt er in de eerste aflevering al verwezen naar de identiteit van het mysterieuze personage.

Fans die de serie helemaal hebben bekeken of de boeken aandachtig hebben gelezen, weten dat Penelope het gezicht achter Lady Whistledown is. Daar kom je pas achter in de laatste aflevering van ‘Bridgerton’. Tenzij je de hint die in de openingsscène verstopt zit, hebt begrepen. “Oké, ik ben gewoon nieuwsgierig. Heeft iemand de hint over Penelope gezien in de allereerste scène van ‘Bridgerton’?”, vraagt Nicola op Twitter.

De actrice heeft het over de scène waarin de Featherington-zussen verschillende jurken passen. Daarbij zie je hoe Penelope ongemakkelijk toekijkt als haar zus een korset aantrekt. In haar hand houdt ze een gele veer vast. “Ik heb een rekwisiet gekozen voor de scène waarin je Penelope voor het eerst ziet. Dit rekwisiet was toevallig een gigantische veer die leek op de veer van Lady Whistledown”, vervolgt Nicola.

Hoewel we ons voor onze kop slaan dat we dit nu pas ontdekken, is de veer volgens Nicola niet de enige hint die kijkers hebben gekregen. “Als je de serie nog een keer kijkt, zal je veel meer kleine hints ontdekken.”