What the... Koppel heeft seks op kerkhof

Schermafbeelding 2020 05 14 Om 10 28 31
News
Bizarre
14-05-2020 10:44
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Loop je over straat, zie je plotseling hoe een koppel de liefde bedrijft op een kerkhof. Het overkwam iemand uit het Engelse Sutton-in-Ashfield. De man maakte beelden van het schaamteloze paar en gooide ze op Facebook.

De schokkende foto’s en een filmpje laten zien dat de twee hitsige personen, die duidelijk niet konden wachten tot ze thuis waren, op slechts enkele meters van een aantal grafstenen liggen. Het kerkhof was volgens The Sun gesloten vanwege het coronavirus, maar werd heropend voor rouwende familieleden om hun respect te betuigen aan dierbaren.

Lee Anderson, lid van de Labour-partij, heeft geen goed woord over voor het koppel. “Het was een strijd om de begraafplaatsen weer open te krijgen, maar ik had niet verwacht dat ik zoiets zou zien op een plek waar veel vrienden en leden van mijn familie begraven liggen. In normale tijden is dit al erg genoeg, maar zeker nu we meer begrafenissen zien dan gebruikelijk, zou je denken dat mensen meer respect zouden hebben. Deze walgelijke wezens moeten worden gevonden en aangepakt.”