Wedstrijd 'Boxing Influencers' met EOTB-Harrie live te zien op tv

2018 Harrie Eotb
Entertainment
TV / streaming
07-10-2019 15:26
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Harrie Snijders duikt op zaterdag 26 oktober de ring in voor het programma 'Boxing Influencers'. De EOTB-hengst gaat het gevecht aan met 'Temptation Island'-verleider Danicio. Allemaal leuk en aardig, maar kunnen wij dat live meemaken? Jazeker, dat kan! Zender Spike gaat de wedstrijd uitzenden op televisie.

Het gevecht wordt gehouden in het Topsportcentrum Almere. Diehardfans kunnen het evenement bijwonen, maar voor iedereen die geen kaartje heeft: je kunt de wedstrijd nu dus ook gewoon vanaf je bank bekijken. Om 21.00 uur wordt alles live uitgezonden op Spike. Ouassima Tajmout presenteert de show en Fernando Halman staat in de ring als ring announcer.

Harrie is al een tijdje bezig met zijn voorbereidingen voor 'Boxing Influencers' en wordt daarbij op de voet gevolgd. In de realityserie 'Harrie: Van het Kamp naar de Ring' krijgen we een exclusief kijkje in zijn leven.

Behalve Harrie en Danicio zullen ook Jaimy Dorenbosch & Sidney Bout, Luca Gilliot & Jay Zwarts, Ezkimo & Brooklyn, Laura Ponticorvo & Lena en Dave Roelvink & René Watzema te zien zijn in 'Boxing Influencers'. Zeker de moeite waard om te kijken!