We zullen wat langer moeten wachten op 'The Last of Us: Part 2'

The Last Of Us 2
Technology
Games
30-10-2019 18:07
Geschreven door Nico De Greef
Comment

'The Last of Us: Part II' laat langer op zich wachten dan voorzien. Dat heeft Neil Druckmann, de gameregisseur van 'The Last of Us: Part II', officieel laten weten in een blog.

Vorige maand werd nog maar net aangekondigd dat de langverwachte vervolggame op 'The Last of Us' vanaf 21 februari 2020 zou verschijnen, maar die datum is volgens Druckmann nu onmogelijk haalbaar. De game wordt daarom uitgesteld naar 29 mei 2020.

Reden voor het flinke uitstel zou te maken hebben met ontevredenheid van ontwikkelaar Naughty Dog zelve. Naughty Dog zegt namelijk meer tijd nodig te hebben om alles tot in de puntjes af te werken om zo het beste resultaat mogelijk af te kunnen leveren. De ontwikkelaar werd kortgeleden voor een moeilijke keuze gesteld: delen van de game schrappen, om de release in februari alsnog te halen, of de game uitstellen.

Gelukkig voor de fans koos Naughty Dog voor laatstgenoemde optie en kunnen gamers binnenkort, hetzij wat later dan gepland, alsnog van de game genieten in zijn volledige staat zoals altijd de bedoeling was.

OTHER ARTICLES