We willen ze allemaal: de nieuwe kersttruien van Disney

2019 Kersttrui Disney
Lifestyle
Fashion
05-11-2019 09:02
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Kerstmis staat voor de deur en dat betekent dat we de dagen aftellen met adventskalenders, op de bank naar kerstfilms liggen te kijken en we ons warm aankleden met dikke truien. Disney is de beroerdste niet en helpt ons een handje. Niet alleen met het uitzoeken van films (volgende week wordt namelijk de nieuwe streamingsdienst Disney+ gedropt), maar met ook ons aankleden. Het bedrijf heeft een nieuwe collectie met kersttruien gelanceerd!

De Holiday Cheer-lijn bevat allerlei verschillende truien met je favoriete personages. Of je nou fan bent van Mickey Mouse, Minnie Mouse of Donald Duck: er is voor iedereen wel een perfecte trui te vinden. Voor volwassenen zijn er twee om uit te kiezen: een donkergrijs exemplaar met Donald Duck of een knalrode variant met Minnie Mouse. Kinderen hebben de keuze uit een groen met rode Mickey-trui en een rood met witte Minnie-trui.

Om het feest helemaal compleet te maken is er ook gedacht aan je huisdier. Disney verkoopt een te schattige hondentrui met daarop een afbeelding van de enige echte Pluto.

Alles is verkrijgbaar via de webshop van Disney.