We hebben ze: de eerste beelden van 'Sex Education 2'

2018 Sex Education
Entertainment
TV / streaming
11-11-2019 16:21
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Over een paar maanden worden we weer in het leven gezogen van Otis Milburg, een onervaren en sociaal onhandige scholier die bij zijn moeder Jean, een sekstherapeut, woont. Samen met zijn vriendin Maeve Wiley heeft hij een kliniek voor sekstherapie opgezet. De twee zijn de hoofdpersonen van de serie ‘Sex Education’, waarvan het tweede seizoen volgend jaar op Netflix verschijnt. De eerste beelden hebben we vast binnen!

In het nieuwe seizoen moet Otis als laatbloeier zijn nieuw ontdekte seksuele driften leren te beheersen om de relatie met zijn vriendin Ola te laten slagen, terwijl ook de spanning tussen Maeve en hemzelf steeds intenser wordt. Ondertussen is Moordale Secondary in de greep van een uitbraak van Chlamydia, waardoor er nog meer nadruk wordt gelegd op seksuele voorlichting. Daarbij zorgt de komst van een aantal nieuwe kinderen in de stad voor flink wat onrust.

Wat kunnen we allemaal verwachten in het tweede seizoen? Een aantal highlights:

  • De BFF relatie tussen Maeve en Aimee is sterker dan ooit sinds Aimee ‘the Untouchables’ heeft gedumpt.
  • Eric merkt dat zijn herboren zelfvertrouwen een voor hem nogal onbekende vorm van aandacht trekt.
  • Adam zit op de militaire academie en worstelt nog steeds met zijn gevoelens voor Eric.
  • Lily heeft haar seksuele inspanningen even on hold gezet om zich te concentreren op haar creatieve talenten en vindt een nieuwe vriendin in Ola.
  • Jackson wordt uitgedaagd om zijn spieren in te wisselen voor een dosis brainpower en gaat nog steeds gebukt onder de druk van zijn ouders om te slagen.
  • De relatie tussen Jean en Jakob is geen geheim meer en dus moeten ze leren om te gaan met een leven als modern gezin. De onwaarschijnlijke band tussen Jean en Mrs Groff groeit langzaam naar een echte vriendschap.