Deze do it yourself Nike-sneaker kun je zelf vormgeven

Nike
Lifestyle
Fashion
08-02-2021 12:45
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Nike komt met een bijzondere versie van het populaire Air Force 1-model. Het merk maakt het mogelijk om de schoen een zelf samengesteld ontwerp te geven.

Wie de schoen koopt, krijgt in eerste instantie een wit exemplaar. De sneaker verschilt op het eerste gezicht niet veel van het standaard Air Force 1-model. Maar wacht maar tot je er je creativiteit op loslaat. De schoen bevat verschillende stukken stof die je er zonder pardon af kunt scheuren of knippen.

Zodra je de buitenste laag van het hiellipje verwijdert, zie je een zwart vlak met roze Nike-logo tevoorschijn komen. Het achterste deel van de schoen zal bruin worden, het middelste gedeelte camelkleurig en de voorkant beige. Het swoosh-teken op de zijkant krijgt een roze kleur en de bovenkant wordt gebroken wit. Het kleurrijke ontwerp wordt afgewerkt met een strakke tussenzool die alle aandacht op het levendige bovenwerk vestigt.

Een officiële releasedatum voor de sneaker is er volgens Hypebeast nog niet, maar er wordt verwacht dat de Nike Air Force 1 ‘Reveal’ ergens in de komende weken voor een bedrag van 110 dollar op de website van Nike zal verschijnen.