Wat hebben Matt en Jill onder de dekens van 'Big Brother' gedaan?

2021 Jill Big Brother
Entertainment
TV / streaming
22-02-2021 08:51
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Jill kan het erg goed vinden met een aantal jongens in het huis. Haar maatje Thomas is en blijft haar bff, maar ook met nieuwkomer Matt heeft ze een goede band. Of dat puur vriendschappelijk is of dat er meer in zit, is nog even de vraag, Kijkers die zaterdagavond naar de livestream hebben gekeken, vermoeden het tweede. Jill en Matt zouden flink hebben ‘gefriemeld’ onder de lakens.

De bewoners van ‘Big Brother’ werden zaterdag getrakteerd op een feestje. Zoey, Matt en Nick waren verantwoordelijk voor de muziek en zorgden ervoor dat hun huisgenoten de sterren van de hemel dansten. Toen het eenmaal bedtijd was, besloten Jill en Matt hun party nog even voort te zetten onder de lakens. De twee kropen bij elkaar in bed en zouden toen volgens een aantal oplettende kijkers niet van elkaar af kunnen blijven. Jill zou zelfs haar duim omhoog hebben gestoken. En laat dat nou net het teken zijn dat ‘Big Brother’-bewoners moeten geven als ze van plan zijn seks te hebben.

Hoewel Jill en Matt allebei ontkennen dat er iets is gebeurd, denken Twitteraars daar anders over. Volgens hen gingen de escapades veel verder dan een beetje knuffelen. “Gaf Matt buiten nou toe aan Liese en Julie dat er vingerwerk aan te pas kwam vannacht?”, vraagt een kijker zich af.