Nieuwe 'The Lord of the Rings'-film: War of the Rohirrim op komst!

Lotr War Of The Rohirrim
Entertainment
Movies
11-06-2021 17:12
Geschreven door Nico De Greef
Comment

Fans van de Lord of the Rings-films hebben er weer een reden bij om te feesten. Warner Bros. heeft namelijk aangekondigd dat fans binnenkort een nieuwe film mogen verwachten! De animatiefilm zal in de bioscopen te zien zijn en speelt zich af zo'n 250 jaar vóór de gebeurtenissen uit de originele trilogie.

Waar gaat de film over?

The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim duikt in het verleden van J.R.R. Tolkien's fictieve wereld Midden-aarde, zo'n 250 jaar voordat Frodo in aanraking kwam met de One Ring in The Fellowship of the Ring, en speelt zich af in Helm's Deep, het fort dat we eerder al zagen in de film The Two Towers. De film focust op het turbulente leven van Helm Hammerhand, een voormalige legendarische koning van Rohan.

Wie maakt de film?

The War of the Rohirrim wordt gemaakt door Warner Bros. Animation in samenwerking met New Line Cinema dat ook de originele trilogie produceerde. Kenji Kamiyama, bekend van o.a. Ghost in the Shell, zal de regie voor zijn rekening nemen. Ditmaal geen Peter Jackson dus. Wanneer de geanimeerde film in de bioscopen te zien zal zijn, is nog niet bekend.

Logo van de nieuwe animatiefilm