Wanking Simulator Still Image
Technology
Games

'Wanking Simulator' laat spelers punten verzamelen door te masturberen

16-05-2019 19:15
Geschreven door Nico De Greef
Comment

Net als je denkt dat het niet gekker kan, steekt er plots weer een simulatiespel de kop op die al je stoutste verwachtingen overtreft. Doorheen de jaren hebben we al heel wat simulatiespellen zien voorbijkomen (denk maar aan Farm Simulator, Goat Simulator en Priest Simulator) waarbij het ene spel al wat gekker is dan het andere. Wanking Simulator hoort duidelijk in die laatste categorie.

In Wanking Simulator speel je als Winston Gay, een man die zijn huis werd uitgezet omdat buurtbewoners meermaals klacht indienden bij de autoriteiten wegens geluidsoverlast (lees: luidruchtige masturbeergeluiden). Winston is het met die beslissing niet eens en wil het de buurtbewoners betaald zetten door uit te pakken met zijn twee beste talenten: masturberen en chaos veroorzaken. Het hoofddoel van het spel is dan ook om zoveel mogelijk punten te verzamelen door dingen in je omgeving te vernietigen en te masturberen voordat de politie je te pakken krijgt.

Wanking Simulator is een absurd en humoristisch masturbatiespel dat zijn naam alle eer lijkt aan te doen. Hoe dat precies allemaal in z'n werk gaat, kun je in de onderstaande aankondigingstrailer helemaal zelf ontdekken. Wanking Simulator komt later dit jaar naar pc via Steam.

(Foto: Steam)