Waan je een echte Jedi in 'Jedi: Fallen Order'

2019 Jedi Fallenorder
Technology
Games
18-11-2019 23:39
Geschreven door Dieter Blarinckx
Comment

May the Force be with us! Heb je altijd al in de voetsporen willen treden van Luke, Obi-Wan, Anakin, Rey en andere Jedi? Dan is het nu tijd om jouw lightsaber te pakken en mee op avontuur te gaan in de nieuwste game van EA Games: ‘Star Wars - Jedi: Fallen Order’.

In deze nieuwe open-world game kruip je in de huid van Cal Kestis, een jonge Jedi die zich na de beruchte Order 66 schuilhoudt in de schaduw. Mede door nieuwe vriendschappen en spannende avonturen leert Cal de kneepjes van het vak en omarmt hij zijn lot als Jedi om zo de Empire te verslaan. Reken dus op het verslaan van massa’s Stormtroopers, maar ook droids en monsterachtige ‘Star Wars’-wezens, terwijl je je helemaal omringt door de Force.

Wij hebben de game al enkele dagen getest en kunnen je verzekeren dat het een echte must-have is voor fans van het ‘Star Wars’-universum én natuurlijk voor fans van open-world games zoals 'Tomb Raider', 'Uncharted' en de 'Assassin’s Creed'-games.

De controls zijn aangenaam en intuïtief, maar vooral met het werken met de Force en het vechten met een lightsaber in de hand, is het plaatje compleet.

'Star Wars - Jedi: Fallen Order' is nu verkrijgbaar op Playstation 4, XBOX One en PC.

May the Force be with you my young Padawan!