VTM zoekt singles die halfnaakt willen daten op tv

Schermafbeelding 2020 11 23 Om 15 16 21
Entertainment
TV / streaming
23-11-2020 16:15
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Je moet tegenwoordig goed je best doen om nog met een nieuw format voor een datingprogramma te komen. Na ‘Love is Blind’ en ‘Too Hot To Handle’ dachten we de meest opmerkelijke ideeën wel te hebben gehad, maar niets lijkt minder waar. VTM komt met een show waarbij deelnemers halfnaakt met elkaar het bed induiken om elkaar op deze manier beter te leren kennen. En goed nieuws: er wordt nog gezocht naar kandidaten!

Leeftijd, seksuele geaardheid of gender spelen in dit programma geen rol. Het doel van de show, die de naam ‘Undressed’ krijgt, is het vinden van een perfecte match. En dat gebeurt op een bijzondere manier. Deelnemers trekken hun kleren uit (ondergoed mogen ze aanhouden) en kruipen vervolgens bij elkaar in bed voor een goed gesprek.

Ben je openhartig genoeg om te laten zien wie je echt bent, met alles erop en eraan, en ben je oprecht benieuwd naar de ander? Ben je klaar voor een intieme ontmoeting, durf je je bijna helemaal bloot te geven, en heb je zin om iemand écht te leren kennen? Dan is VTM op zoek naar jou. Aanmelden kan hier.