2017 Albert Heijn Bonuskaart
News
Bizarre

Vrouwen ontdekken geweldige lifehack met Albert Heijn-bonuskaart

09-08-2017 16:29
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Waar een bonuskaart van de Albert Heijn al niet goed voor is. Je krijgt er niet alleen enorme kortingen mee in de supermarkt, het kaartje schijnt ook perfect van pas te komen in een hotel!

Twee dames die in Portugal op vakantie waren, kwamen erachter dat de bonuskaart prima werkt als hotelpas. Je weet wel, zo’n ding dat je in een pashouder moet stoppen om de lampen aan te zetten. De twee vrouwen gooide de Albert Heijn-kaart in de houder en ontdekten tot hun verbazing dat het hetzelfde effect gaf als een normaal hotelpasje. “Beste Albert! Dankzij jullie fantastische bonuskaart blijven onze drankjes en kamer lekker koel terwijl wij op het strand aan ons kleurtje kunnen werken. Zo hebben wij een heerlijke vakantie in Portugal :)”, aldus één van de vakantiegangers op Facebook. 

De lifehack vliegt inmiddels het hele internet over en wordt massaal gedeeld. Tot ongenoegen van sommige mensen. Die vinden het trucje namelijk slecht voor het milieu. Lampen die constant aanstaan, koelkasten die onnodig koelen, enzovoorts…