2017 Borst Phone
News
Bizarre

Vrouw waarschuwt na brandwond: bewaar je phone niet bij je bh

07-03-2017 11:09
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Waarschuwing van Georgie Tufnail: bewaar je mobiele telefoon vooral niet bij je bh. Kan zorgen voor brandwonden, weet ze uit ervaring.

Georgie stopte haar mobiel in haar bh toen ze zich moest haasten met haar jonge zoontje. Had ze beter niet kunnen doen. Ze had al in de gaten dat het toestel warm werd, maar de échte schade ontdekte de moeder pas toen ze haar gsm twee uur later weer uit haar boezemhouder haalde. Ze hield er nogal een ranzige wond aan over. “Het was een lijn van vieze, groene pus”, vertelt ze tegen The Sun. “Het was duidelijk dat het door mijn telefoon kwam.” Georgie besloot een bezoekje te brengen aan de dokter en die wist al snel de oorzaak. “Het eerste wat mijn dokter zei, was: ‘Is het een Samsung’? Ik wist niet van de Samsung-problemen af.”

De vrouw waarschuwt nu andere mensen om vooral een ander plekje te zoeken om je telefoon te bewaren. “Ik weet dat mensen hun telefoons wél bij hun bh bewaren omdat het gemakkelijk is. Sommige meiden zullen het tijdens een avondje stappen ook doen omdat ze geen tas bij zich hebben. Maar mannen moeten ook voorzichtig zijn met telefoons in hun zakken. Het heeft ervoor gezorgd dat mijn huid is weg gebrand.”