Vrouw verdient fortuin met scheetfilmpjes op OnlyFans

Schermafbeelding 2021 03 30 Om 09 26 41
News
Bizarre
30-03-2021 09:30
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Geld verdienen was nog nooit zo makkelijk. Je kunt tegenwoordig zelfs een prima fortuintje binnen harken door scheten te laten. De 48-jarige Emma Martin is daar het levende bewijs van. Zij krijgt iedere maand zo’n 3400 euro op haar rekening gestort dankzij winderige filmpjes die ze op OnlyFans zet.

Emma, een getrouwde moeder van twee kinderen, vraagt haar OnlyFans-abonnees dik vier euro per maand. In ruil daarvoor kunnen ze naar filmpjes kijken waarop niet meer te zien is dan Emma die scheten laat. De video’s worden meestal opgenomen als haar familie niet thuis is. “Mijn man weet het, maar hij houdt niet van scheten. Niemand anders in mijn familie heeft er weet van. Ik denk niet dat ze het goed zouden vinden, maar ik ben een volwassen vrouw", zegt ze volgens LadBible.

De vrouw heeft een speciaal dieet om zo goed mogelijk te kunnen presteren. “Ik eet veel salade, asperges en avocado’s. Maar ook Mexicaans eten staat vaak op het menu. Een andere favoriet is koolsalade met gebakken bonen.”

Emma gebruikt vooral OnlyFans om haar video’s te verspreiden, maar verkoopt ze ook via Clips4Sale en PayPal. Een op maat gemaakt filmpje kost 6 euro per minuut.