2018 Kinder Suprise Ei
News
Bizarre

Vrouw stopt Kinder surprise ei in vagina voor aanzoek, maar wat er dan gebeurt...

12-07-2018 09:46
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Wat een romantisch aanzoek had moeten worden, is voor een koppel geëindigd in een ongemakkelijk drama. Een vrouw wilde haar vriend ten huwelijk vragen met een Kinder surprise ei, maar dat ging niet helemaal volgens plan.

In het boek ‘Confessions Of A Junior Doctor’ beschrijft voormalig dokter Adam Kay verschillende verhalen die hij tijdens zijn carrière mee heeft gemaakt. Eén van die verhalen gaat over een man, een vrouw en een Kinder surpise ei.

Wat er gebeurd is: een vrouw wilde haar vriend ten huwelijk vragen door een ring in een Kinder surprise ei te doen. Om het geheel ook nog een beetje sexy te maken, stopte ze het ei volgens Mirror in haar vagina. De bedoeling was dat haar vriend het ei tijdens een potje seks zou ontdekken, maar dat liep nét effe wat anders af…

Het ei was door de vrouw verticaal in haar vagina gestopt, maar was op de een of andere manier horizontaal vast komen te zitten. Ze kreeg het er met geen mogelijkheid uit en moest naar het ziekenhuis om het ei – met daarin dus de verlovingsring – uit haar vajajay te laten halen.

Thank god liep het allemaal goed af en heeft de man uiteindelijk alsnog ‘ja’  gezegd.