Vrouw schiet medewerkers McDo neer omdat ze niet binnen mag

2019 Mcdonalds
News
Bizarre
12-05-2020 08:27
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Een vrouw heeft afgelopen week een aantal medewerkers van een McDonald’s in het Amerikaanse Oklahoma City neergeschoten. Reden: ze mocht haar maaltijd niet rustig in het zitgedeelte opeten. Dat was namelijk gesloten vanwege coronamaatregelen.

Het gebeurde allemaal woensdagavond. De 32-jarige Gloricia Woody liep volgens Daily Mail rond 18.30 het restaurant binnen toen medewerkers haar vertelden dat de eetzaal om veiligheidsredenen gesloten was. De vrouw werd gevraagd te vertrekken, maar weigerde dat. Wat volgde was een fysieke woordenwisseling tussen de verdachte en een McDo-medewerker.

“De verdachte werd buiten gezet, kwam daarna weer binnen met een pistool en vuurde en ongeveer drie schoten in een restaurant”, zegt politiecommandant Larry Withrow. Eén medewerker werd in de arm geschoten, een andere werd in de nek- en schouderrergio geraakt en een derde kreeg kogelscherven in zijn zij. De werknemer die tijdens de woordenwisseling met de vrouw vocht, liep hoofdletsel op.

De verwondingen van de vier werknemers - allemaal tussen de zestien en achttien jaar oud - waren niet levensbedreigend. De slachtoffers met schotwonden zijn naar het ziekenhuis gebracht.