Vrouw ontdekt mondkapje in kipnugget van McDonald's

2020 Kipnuggets
News
Bizarre
06-08-2020 08:48
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Een Britse vrouw heeft een verschrikkelijke vondst gedaan in een kipnugget van McDonald’s. In het vlezige stukje kip dat ze voor haar dochter had gekocht, trof ze een meegebakken mondkapje aan.

De 32-jarige Laura Arba had drie van haar vier kinderen voor een lekkere maaltijd meegenomen naar de McDonald’s. Ze kocht onder meer een Happy Meal met kipnuggets, waarvan er twee gevuld waren met een onaangename verrassing. In het voedsel zat een object dat verrassend veel op een gezichtsmasker leek.

De vrouw deed die ontdekking toen haar 6-jarige dochter zich verslikte na het nemen van een hap. “Het was een masker. Het zat er absoluut ingebakken”, vertelt de moeder in een gesprek met BBC. “Ik moest mijn vinger in haar keel steken om haar over te laten geven. Het kwam er helemaal blauw uit.”

Laura wist in eerste instantie niet wat het was, maar zag niet veel later een blauw stukje stof uit een andere kipnugget steken. “Ik weet niet wat er had kunnen gebeuren als ik er niet bij was. Het was walgelijk.”

McDonald’s heeft excuses aangeboden en is een onderzoek gestart naar de leverancier van de kipnuggets.