Vrouw naar ziekenhuis door orgasme dat niet wil stoppen

2020 Seks Sex Vagina Sharon Mccutcheon
Lifestyle
Sex
23-04-2021 16:44
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Zou je willen dat een orgasme nooit zou eindigen? Daar denk je na het lezen van dit bericht hoogstwaarschijnlijk anders over. Een Amerikaanse vrouw is onlangs in het ziekenhuis beland nadat ze een oneindig orgasme kreeg dat na een vluchtertje met haar partner maar niet wilde stopen.

De vrouw in kwestie heet Liz. Zij besloot op een ochtend haar dag te beginnen met een intiem avontuurtje met haar man Eric. Dat leidde tot een orgasme, dat oneindig door bleef gaan. In het begin lijkt dat misschien allemaal leuk en aardig, maar na een paar uur ben je er toch wel klaar mee. Liz probeerde van alles om het orgasme te laten stoppen. “Ik sprong op en neer om te kijken of dat zou helpen”, vertelt ze in een programma van TLC. “Ik dronk wijn, ik heb echt alles geprobeerd.”

Omdat geen enkele poging zijn vruchten leek af te werpen, zat er voor het koppel niets anders op dan het ziekenhuis te bezoeken. Daar hield het orgasme na vier uur eindelijk op. “Ik geloofde het niet”, zegt Liz. “Ik was bang dat het orgasme opnieuw op zou spelen. Het is een zeer emotioneel en mentaal belastende ervaring.”

De vermoedens van Liz werden werkelijkheid. Zodra ze het ziekenhuis had verlaten, ontdekte ze dat ze op willekeurige momenten orgasmes kreeg. Stimulatie was niet eens nodig. “Het gebeurde op allerlei verschillende momenten. Tijdens tv kijken, tijdens een wandeling over straat. Het gebeurde uit het niets. Ik had twaalf spontane, langdurige orgasmes op één dag.”

Het kostte acht maanden om erachter te komen wat er aan de hand was. Het probleem bleek met medicijnen tegen epilepsie te kunnen worden verholpen. Die slikt ze nu iedere dag.

(fotobron: Sharon Mccutcheon)