Vrouw maakt selfie, maar let vooral even op de achtergrond

2020 Shannon Butt
News
Bizarre
29-05-2020 06:00
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Kijk even naar deze selfie. Op zich niks mis mee. Mooie meid op de voorgrond, een prachtige badkamer op de achtergrond. Kortom: een leuk plaatje dat voor veel likes kan zorgen op Instagram. Maar wacht maar als je iets beter naar de afbeelding kijkt. Dan spot je iets dat waarschijnlijk niet op beeld vastgelegd had mogen worden.

De foto werd gedeeld door de 22-jarige Shannon Butt. Noem het toeval of niet, maar haar achternaam vertelt precies welk onderwerp centraal staat in haar selfie. In de spiegelreflectie op het plaatje is haar vriendje te zien. Halfnaakt terwijl hij zijn achterste afveegt.

De foto heeft een halfuur op social media gestaan voordat Shannon doorkreeg wat er zich op de achtergrond afspeelde. “Ik was met een vriendin en we begonnen allebei te huilen van het lachen toen we het merkten”, vertelt ze tegen Unilad. Met toestemming van haar vriend plaatste ze het plaatje terug online.

Er wordt inmiddels massaal gereageerd op het beeld. Niet alleen op het kiekje zelf, maar ook op de manier waarop Shannon’s vriend zijn achterwerk afkuist. “Wie doet dat nou staand?”, vraagt een Twitteraar zich af, terwijl iemand anders zich drukmaakt over waar het toiletpapier is.