Vrouw krijgt veel kritiek op uiterlijk, maar slaat op geweldige manier terug

2019 Melissa Blake
News
Bizarre
11-09-2019 06:00
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Een Amerikaanse vrouw die op social media ‘te lelijk werd genoemd om selfies te mogen delen’, heeft op een geweldige manier afgerekend met haar haters. In plaats van op het ‘verzoek’ van haar pestkoppen in te gaan, deed ze het tegenovergestelde. En dat heeft voor heel veel extra volgers gezorgd.

De vrouw in kwestie, Melissa Blake genaamd, lijdt aan het Freeman-Sheldon Syndroom. Dit is een aangeboren aandoening van het gezicht en de ledematen. Slikken en drinken kan lastig zijn vanwege een kleine mond, maar mensen met het syndroom kunnen daarnaast ook problemen hebben met hun ademhaling en met praten.

Via Twitter laat Melissa weten dat ze veel kritiek over zich heen krijgt. “Tijdens de laatste ronde van de trollgate hebben mensen gezegd dat ik geen foto’s van mezelf meer zou mogen delen omdat ik te lelijk ben”, aldus de vrouw. “Ik wil bij die gelegenheid stilstaan door drie selfies te posten.”

De tweet van Melissa ging viral en heeft na twee dagen al bijna 22K retweets en 250K vind-ik-leuks. Maar dat is nog niet alles, want de Amerikaanse heeft er ook een lading aan volgers bij gekregen. Een paar dagen geleden had ze er volgens het AD ‘slechts’ 7500, nu staat dat aantal al op dik 46.000.