2019 Jami Ledbetter
News
Bizarre

Vrouw heeft vier wenkbrauwen en wordt gedumpt

15-04-2019 06:30
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Er zijn heel veel verschillende reden waarom iemand je kan dumpen. Geen tijd voor elkaar, niet meer verliefd, veel ruzie, of... omdat je partner vier wenkbrauwen heeft. Met dat laatste doelen we op het verhaal van de 42-jarige Jami Ledbetter, die naar eigen zeggen werd gedumpt na een mislukte schoonheidsbehandeling.

Jami is geboren zonder wenkbrauwen en was dan ook heel blij toen ze van haar dochter een Groupon-bon voor microblading kreeg. Eindelijk kreeg ze wenkbrauwen! De blijdschap veranderde echter al snel in een grote teleurstelling toen de behandeling vreselijk misging. Jami kreeg inderdaad nieuwe wenkbrauwen. Vier stuks maar liefst.

"Dit wens ik nog niet toe aan mijn ergste vijand", vertelt de vrouw tegen WDAF. "Het heeft mijn zelfvertrouwen aangetast. Ik was er kapot van. De man met wie ik aan het daten was, wilde me vanaf dat moment niet meer zien."

Jami probeerde haar wenkbrauwen te coveren met make-up, maar dat werkte niet. Ze heeft nu de hulp ingeschakeld van een tattoo-artiest. Ze heeft al verschillende behandelingen gehad, maar heeft er nog drie te gaan. Kosten: 1000 dollar.

Dus, als je dacht dat jij een slechte dag had... Het kan altijd slechter.