2017 Baby Buik Zwanger
News
Bizarre

Vrouw weet niet welke Tinderdate de vader van haar kind is

15-04-2019 06:30
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Het kan natuurlijk dat je meerdere Tinderdates in een paar weken tijd hebt, maar het is dan wel vervelend als je zwanger wordt van één van die dates. Het overkwam een 36-jarige Britse vrouw. Zij heeft geen idee wie de vader van haar kindje is.

De dame had na wat conversaties op Tinder afgesproken met een man genaamd Jeff. Ze hadden een date, maar daar bleef het voorlopig ook bij. De vrouw hoorde niets meer van Jeff.

Een paar dagen later besloot de Britse het nog een keer te proberen, maar dan bij een andere man. Zou Darryl wel de ware voor haar zijn? Ze sprak met hem af om erachter te komen, niet wetende dat ze een paar uur later weer iets van Jeff zou horen.

De vrouw had een luxeprobleem: ze kon plots kiezen tussen twee heren. Maar wie vond ze nou eigenlijk het leukst? Ze besloot met de twee mannen te blijven daten en deelde ook met beiden het bed. Toen ze te horen kreeg dat zowel Jeff als Darryl geen zin had om een gezin te stichten, stopte ze volgens Metronieuws beide romances. Een maand later hoorde ze dat ze zwanger was.

Inmiddels is het kindje, Joshua, geboren. De vrouw weet nog steeds niet wie de vader is. Haar familie denkt dat ze gebruik heeft gemaakt van een spermadonor.