Vrouw gaat naar ziekenhuis voor niersteenklachten, komt thuis met baby

2020 Baby Vrouw Lizzie
News
Bizarre
29-05-2020 07:00
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Stel je voor: je gaat naar het ziekenhuis om een behandeling te krijgen voor een vermoedelijke niersteen en bevalt uren later van een kindje terwijl je niet wist dat je zwanger was. Het overkwam de 23-jarige balletlerares Lizzie Quah uit Illinois. In een TikTok-video vertelt ze haar verhaal.

“Laat van je horen als je de ergste menstruatiekrampen van je leven hebt en je bang bent dat je nierstenen hebt”, aldus Lizzie in het filmpje dat inmiddels viral gaat. “Je moeder brengt je middenin de nacht naar het ziekenhuis en je wordt opgenomen."

Lizzie vertelt hier een verhaal dat ze zelf heeft meegemaakt. Om medicijnen voor nierstenen te kunnen krijgen - want ze was ervan overtuigd dat ze dat had - moesten artsen zeker weten dat ze niet zwanger was. Een dokter duwde een hand in haar vagina om vast te kunnen stellen dat ze geen kindje in haar buik had. Maar wat blijkt nou? Dat is wel het geval. "Ik had acht centimeter ontsluiting", vervolgt ze. “Twee uur later beviel ik van een baby.”

De vrouw was negen maanden zwanger zonder het door te hebben gehad. Kun je het je voorstellen?!

@lizziequah

I think I win this challenge *also she is safe she climbs everything. ##crazypregancy ##fyp ##babiesoftiktok ##storytime ##putafingerdown ##wildstory

original sound - lizziequah