Vrouw doodgeschoten tijdens maken TikTok-filmpje

Schermafbeelding 2020 10 08 Om 08 07 51
News
Bizarre
08-10-2020 08:18
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Een 20-jarige vrouw uit Mexico is per ongeluk doodgeschoten tijdens het opnemen van een TikTok-video. In het filmpje werd een ontvoering nagebootst. Dat meldt The Sun.

Op de beelden, die op 2 oktober zijn opgenomen in het Mexicaanse plaatsje Chihuahua, is te zien hoe de 20-jarige Areline Martinez geblinddoekt en vastgebonden op de grond zit. Naast haar zit een man die de rol van gijzelaar speelt. Ze worden omringd door twee andere mannen, waarvan één met een pistool. Hij richt zijn automatische wapen op Areline en laat het dan afgaan. Met alle gevolgen van dien. De vrouw overlijdt.

Het is niet duidelijk of de mannen een vergunning hadden voor het wapen. Volgens lokale media is het pistool ‘per ongeluk’ afgegaan. “Een van de scenario’s waar we naar kijken, is dat de jongeren met een vuurwapen aan het knoeien waren. Denkend dat het niet was geladen en dat ze per ongeluk de vrouw neerschoten”, zegt procureur-generaal Cesar Augusto Peniche Espejel.

Het incident wordt onderzocht. De twee vermoedelijke schutters zijn geïdentificeerd, maar het is onduidelijk of ze onder arrest staan. De 20-jarige Areline is deze week begraven.

(null)

(null)