2017 Ed Westwick Chuck Bass
Entertainment
Celebs

Vrouw beweert dat ze door Ed Westwick werd vastgehouden als seksslavin

10-03-2018 11:32
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Ed Westwick werd afgelopen jaar maar liefst drie keer beschuldigd van seksuele intimidatie. Nu is daar nog een vierde gerucht bijgekomen. Een vrouw, Haley Camille Freedman, beweert namelijk door de ‘Gossip Girl’-acteur te zijn vastgehouden als seksslavin. Dat meldt TMZ.

Haley vertelt dat ze in 2014 met een groep mensen in het huis van Ed Westwick was. Op een gegeven moment bleef ze samen met Ed over en belandden ze samen in bed. Het was leuk, totdat hij haar vroeg om hem te wurgen en op hem te spugen. Toen Haley zei dat ze dat niet wilde doen, deed Ed het – tegen haar zin in – bij haar.

Haley viel uiteindelijk in slaap en verbleef nog twee dagen in het huis. In die tussentijd is ze meerdere keren lastiggevallen door Ed. Ze beweert zelfs bloedingen en kneuzingen over te hebben gehouden aan het hele incident. Maar waarom verliet ze de woning dan niet gewoon? Dat is omdat ze niet wist waar ze was en omdat ze geen bereik had op haar telefoon. 

Ondanks alles heeft Haley geen aanklacht ingediend. Onder meer omdat ze bang is dat Ed háár anders zou aanklagen. Ze zou immers niet genoeg bewijs hebben van het hele verhaal. De politie doet onderzoek naar de zaken.

OTHER ARTICLES