Vrouw bestelt massage-apparaat, maar dít is wat ze kreeg

Schermafbeelding 2020 07 08 Om 08 43 29
News
Bizarre
08-07-2020 08:45
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Online shoppen is misschien wel de beste uitvinding van de afgelopen jaren. Je bestelt een item via een webshop, wacht een paar dagen en krijgt je gewenste product vervolgens gewoon aan de deur bezorgd. Vaak gaat dat goed, soms ook niet. Zo dacht een Nederlandse vrouw deze week een massage-apparaat te bestellen via bol.com. Maar in plaats van een toestel dat een genot voor haar spieren zou moeten zijn, kreeg ze iets wat voor climaxen in een heel ander kaliber zorgt.

De vrouw bestelde een massagetoestel omdat haar man al een week last had van zijn rug. “Nadat ons massage-apparaat het gisteren begeven had, besloot ik gisterenavond een nieuwe te bestellen”, aldus de bol.com-klant op Facebook. Een dag later kwam het product binnen. “Manlief blij, want misschien komt hij nu eindelijk van de rugpijn af. Maar nadat wij de doos openmaakte, denken we niet dat dit gaat helpen met de rugpijn en al helemaal niet tegen het kromlopen. Integendeel zelfs.”

In plaats van een massage-apparaat kreeg het koppel een dildo thuisgestuurd. De vrouw, die er gelukkig wel om kan lachen, heeft bol.com er via Facebook op gewezen. “Ik vind hem nogal prijzig. Het kan misschien wel masseren, maar niet op de juiste plaatsen.”