2017 Spin
News
Bizarre

Vrouw bestelt eten zodat bezorger spin kan weghalen

04-06-2018 12:07
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Toen de 22-jarige Demi Sweeney een spin in haar kamer zag zitten, raakte ze volledig in paniek. Ze durfde het beest zelf niet weg te halen, dus liet ze iemand komen. Ze bestelde eten, in de hoop dat de bezorger de spin kon verwijderen.

Demi bestelde via Deliveroo wat eten bij de KFC. Niet omdat ze nou zoveel honger had, maar omdat ze hoopte dat degene die het eten kwam brengen, haar kon helpen met het spinnenprobleempje. “Hallo, dit klinkt misschien als een vreemd verzoek, maar het is een serieuze vraag”, aldus Demi tegen Deliveroo. “Er zit een spin in mijn huis. Als ik eten bestel, kan de bezorger het beest dan weghalen?”

Deliveroo antwoordde daar hilarisch op: “Je kunt je verzoek als opmerking bij je bestelling plaatsen. Het enige ding is… het kan zijn dat de bezorger banger is voor spinnen dan jij.”

Dat bleek gelukkig niet zo te zijn. Toen de KFC-medewerker bij het huis van Demi gearriveerd was, haalde hij het achtpotige beest zonder problemen weg. “Ik heb hem denk ik wel vijftig keer bedankt”, aldus Demi tegen BuzzFeed.