Vrouw bedenkt hilarische manier om Netflix-account van ex te behouden

Netflix
News
Bizarre
03-06-2020 15:14
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Vrijwel iedereen die Netflix heeft, deelt zijn of haar account met een ander. Slim, want dat scheelt je een paar knaken per maand. Iets minder slim als je relatie op knappen staat. Dan raak je namelijk niet alleen je partner kwijt, maar ook je vrijkaartje om gratis films en series te kijken. Iets wat deze vrouw niet zomaar liet gebeuren. Zij bedacht een hilarische manier om gebruik te kunnen blijven maken van het Netflix-account van haar ex.

Als je inlogt op Netflix, krijg je een beginscherm te zien met daarop de namen van alle mensen die onder jouw account vallen. De vrouw in kwestie besloot haar naam te veranderen in het woordje ‘settings’. Haar afbeelding gaf ze een bijpassende update. Op deze manier leek het net alsof haar account plaats had gemaakt voor de instellingen van Netflix.

Het trucje werkte en de dame kon lekker haar gang gaan op het account van haar ex. Totdat de broer van haar voormalige liefje het geheim ontdekte. “Ik ben niet eens boos”, schrijft hij op Twitter. “Ik ben teleurgesteld in mezelf omdat ik oprecht geloofde dat dit account naar de instellingen van Netflix zou leiden.”