2018 Khloe Kardashian Tristan Thompson
Entertainment
Celebs

'Vriend Khloe heeft heel veel spijt'

13-04-2018 08:16
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Het is een week vol emoties voor Khloe Kardashian. Gisteren beviel ze van een dochtertje, maar een paar dagen geleden werd ze nog bedrogen door haar vriend. Tristan Thompson zegt spijt te hebben, heel veel spijt. Volgens US Weekly wil hij alles op alles zetten om haar terug te winnen en haar bij hem in Cleveland te houden.

Of Khloe dat ook wil? Waarschijnlijk niet. Ze voelt zich niet alleen bedrogen, maar ook voorschut gezet. Volgens verschillende bronnen wil ze dan ook zo snel mogelijk terug naar haar familie in Los Angeles. Tristan houdt haar liever in Cleveland, waar ze is bevallen. “Hij heeft enorm veel spijt van dat wat er is voorgevallen en wil zijn liefje niet nog meer pijn doen”, aldus een bron. “Door de geboorte van zijn dochter gieren de emoties ook door zijn lijf heen en ziet hij nu heel duidelijk wat hij wil: Khloe en hun dochter. Natuurlijk zal hij haar niet onder druk zetten om in Cleveland te blijven, maar dat hoopt hij uiteraard wel.”

Tristan is afgelopen week betrapt terwijl hij vreemdging met Lani Blair. Ze hebben gezoend en gingen samen naar een hotel. Khloe zat ondertussen hoogzwanger thuis. 

OTHER ARTICLES