Vriend geeft duidelijkheid over 'plastische chirurgie' Zac Efron

2021 Zac Efron
Entertainment
Celebs
02-05-2021 09:51
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Heeft Zac Efron aan zichzelf laten sleutelen? Die vraag ontstond bij fans nadat de acteur vorige week met een ietwat vreemd gezicht op een online evenement van Facebook verscheen. Een vierkante kaaklijn, dikkere lippen, bollere wangen... Veel mensen dachten dat hij een bezoekje had gebracht aan een plastisch chirurg. Maar is dat ook zo? Een vriend van hem geef tekst en uitleg.

Als we Kyle Sandilands mogen geloven, een Australische vriend van Zac, is alle commotie ontstaan om niks. “Ik zou het weten als hij plastische chirurgie had ondergaan”, zegt hij in The Kyle and Jackie O Show. Volgens hem valt er vrij weinig toe te voegen aan het oh zo perfecte gezicht van Zac. “Het is alsof je een Picasso koopt en er een kind met vingerverf overheen laat schilderen. Waarom zou je je druk maken?”

Zac kreeg allerlei beschuldigingen naar zijn hoofd geslingerd. Sommige mensen vergeleken hem met de menselijke versie van Shrek, andere vonden simpelweg dat de acteur gewoon wat ouder wordt. Bovendien brak hij een paar jaar geleden zijn kaak en ook daar zouden de gevolgen nog steeds zichtbaar van kunnen zijn.