Vrachtlading aan gameplay onthuld voor Marvel's Avengers

Avengers 2020 Game
Technology
Games
25-06-2020 18:00
Geschreven door Nico De Greef
Comment

Crystal Dynamix en Square Enix hebben gisterenavond een vrachtlading aan nieuwe beelden laten zien van Marvel's Avengers. Tijdens de eerste van vele geplande presentaties werd meer uitleg gegeven over de soorten missies en co-op functies die onderdeel zijn van de game. De volledige stream duurde zo'n 25 minuten en kun je onderaan dit artikel bekijken.

Crystal Dynamix trapte de stream af met een gloednieuwe trailer die nog eens samenvat waar het verhaal in de game allemaal over gaat. Aan het eind van de trailer krijgen we voor het eerst ook een blik op wie de grote slechterik is die AIM controleert.

De rest van de presentatie is gevuld met alleen maar gameplaybeelden. We krijgen een stukje van een Hero Mission te zien waarin Thor centraal staat. Hero Missions zijn missies die onderdeel zijn van de singleplayer story campaign en enkel solo gespeeld kunnen worden.

Als laatste onderdeel van de presentatie worden Warzone Missions onder de loep genomen. Dit is het co-op gedeelte van de game. Deze missies kunnen samengespeeld worden met andere online spelers of in je eentje. In dat laatste geval wordt de speler bijgestaan door teamleden die door de computer worden bestuurd.

Marvel's Avengers staat gepland voor release op 4 september voor de PlayStation 4, Xbox One en pc en zal later ook beschikbaar komen op de PlayStation 5 en Xbox Series X. Spelers die de game op de huidige generatie consoles aanschaffen, krijgen de optie tot een gratis next-gen-upgrade.