Voor de verzamelaars: A Bathing Ape lanceert trendy collectie met Levi's

Schermafbeelding 2021 01 28 Om 10 14 05
Lifestyle
Fashion
28-01-2021 10:16
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Fashionista’s zullen A Bathing Ape ongetwijfeld kennen. Het kledingmerk kan het beste omschreven worden als een grondlegger van de moderne streetwear en staat bekend om zijn camoprints, haaienhoodies en herkenbare apenhoofdlogo. Het bedrijf komt uit Japan en bewijst met een nieuwe collectie dat het een gouden match blijkt te zijn met Levi’s.

Levi’s en A Bathing Ape zetten met hun lijn in op exclusieve items die onmisbaar zijn in de kledingkast van de ultieme verzamelaar. De nieuwe collectie bestaat uit vijf Split Trucker Jackets met een half-half constructie. Ze hebben traditionele knopen aan de voorkant en kunnen dankzij een volledige rits aan de achterkant op allerlei verschillende manieren met elkaar worden gecombineerd.

Diehard fans konden in december 2019 al items bemachtigen in Dubai, een paar maanden later in Miami, en nu via een wereldwijde lancering. Wie meerdere jasjes in huis haalt, kan verschillende combinaties maken. Voor de ambitieuze en reislustige verzamelaars die alle negen wereldwijde drops weten te bemachtigen, betekent het meer dan zeventig (!) mogelijke stijlen.

Naast vijf toffe jackets omvat de collectie ook een shirt, bandana en cap.